М'ясо - Інтернет магазин Varosh4you | Купити м'ясо в Києві, Харкові, Донецьку, Одесі, Львові, Мукачеві, Ужгороді: ціна, продаж, купити оптом

М'ясо

М'ясо

    Коптіння - це процес ароматизації, варіння або консервування їжі, який створюється під час спалювання дерева, або якихось тліючих матеріалів. Копчені продукти  були у людини протягом всієї історії. М'ясо і риба є найбільш поширеними копченостями.

    Копчення  м'яса - це здатність отримання червоного м'яса (і риби), яка бере свій початок в доісторичні часи. Його метою є зберегти ці багаті білком продукти протягом тривалого часу, які в іншому випадку швидко зіпсуються.

    Є два способи для збереження продуктів: зневоднення і антибактеріальні властивості  диму. У наші дні, посилений аромат копченостей робить їх делікатесом в багатьох культурах.

    Бекон - м'ясний продукт, отриманий із свинини і зазвичай копчений, інколи навіть просто для надання аромату.

    Ковбаса  - це продукт, як правило, зроблений із рубленого м'яса у кишці, традиційно взятій з кишечника, але іноді бувають синтетичні. Виробництво сосисок і ковбас – це традиційний метод консервування харчових продуктів. Ковбаса може бути збережена шляхом затвердіння, сушіння або коптіння. Багато видів і сортів ковбас копчених, щоб допомогти зберегти їх, а також для отримання смаку.

    Шинка свинна - це засолена, прокопчена задня нога свині. Вона дуже смачна і в багатьох країнах світу готується на великі свята.

    Бекон – це м'ясний продукт, який отримують з свиней і зазвичай він сильно солоний. Щоб бекон був свіжий його додатково висушують на холодному повітрі протягом декількох тижнів або місяців, або є ще такі варіанти бекону – варені, копчені.Свіжий бекону може бути потім додатково висушували протягом декількох тижнів або місяців. Свіжий і сушений бекон, як правило, вже готові до вживання. Варене м'ясо  грудинки готове до вживання, так як деякі копчені бекони, але може використовуватися для подальшого  приготуванння  їжі. Бекон отримується з різних шматків м'яса. Це, як правило, використовується м'ясо з бічної і задньої частини свинини, за винятком США, де він майже завжди приготовлений зі свинного живота (як правило, називають "прошарками", "жирний", або "в американському стилі" зовні США і Канади). Бічна сторона має більше м'яса і менше жиру, ніж живіт. Бекон отримують з двох різних видів: сало, що майже чистий жир, і свиняча корейка, яка є дуже худенька. Сирі смужчаті скибочки свинини - це бекон з живота.  Бекон  можна використовувати , як заміну олії для смаження на сковороді, а також його можна їсти копченим, вареним, смаженим, запеченим, або приготованим на грилі.Бекон також використовується для Бардінг і larding спекотне, особливо ігри, в тому числі оленини і фазана. У континентальній Європі, частина свині зазвичай не копчений бекон; він в основному використовується в кубах (lardons) як інгредієнт для приготування їжі і оцінюється як джерело жиру і ароматний  смак. В Італії це називається панчетта , яка приготована дрібними кубиками, або тонко нарізаними сирими смужками як частина антипасто. М'ясо інших тварин, таких як яловичина, баранина, курка, коза, або індичка, може також бути засоленим та висушеним і нагадувати бекон. Таке використання м'яса є загальним в районах зі значним єврейським і мусульманським населенням, обидва з яких забороняють споживання свинини. Бекон відрізняється від солоної свинини і шинки в концентрації  сольового розчину.

    Ароматизатори, такі як коричневий цукор або клен використовуються для деяких видів бекону. Сьогодні розсолом для шинки, але не бекону, використовують  велику кількість цукру. Історично склалося так, що "шинка" і "бекон" відносяться до різних шматків  м'яса, які були в розсолі, але упакованих однаково.

    Сирокопчені ковбаси, як правило, суміш свинини й інших видів м'яса такі як яловичина або оленина. Сирокопчена ковбаса може бути сушена або копчена, які однаково вимочують у солі, а вони  той же час значно відрізняються твердістю. У ковбасу використовують такі приправи, як насіння гірчиці, чорний перець, часник, сіль, або цукор. Сирокопчена ковбаса, як і багато інших ковбас, виготовляється із залишків м'яса кусочків органів, щоб нічого марно не пропало. Однак деякі марки сирокопченої ковбаси виготовляють лише з м`яса. В Іспанії сирокопчені  ковбаси  є таких видів -salchichón, чорізо та інші види embutido.

    У нашому інтернет-магазині «Varosh4you», Ви можете купити шинку, ковбасу, бекон, тушонку на свій смак та бажання. а


Порівняти товари (0)


Паштет із гусячої печінки Libamajas 105 г

Паштет із гусячої печінки Libamajas 105 г

Паштет із гусячої печінки Libamajas 105 гПаштети ТМ Hamé є флагманом серед паштетів, представлених н..

20грн

Паштет із качиної печінки Kacsamajas 105 г

Паштет із качиної печінки Kacsamajas 105 г

Паштет із качиної печінки Kacsamajas 105 гПаштети ТМ Hamé є флагманом серед паштетів, представлених ..

20грн

Паштет із свинини "Globus Csaladi Sertesmajas" 190 г

Паштет із свинини "Globus Csaladi Sertesmajas" 190 г

Паштет із свинини "Globus Csaladi Sertesmajas" 190 г         Паштети під ТМ..

29грн

Паштет з яловичини "Globus családi baromfimájas"190 г

Паштет з яловичини "Globus családi baromfimájas"190 г

Паштет З Яловичини "Globus családi baromfimájas" 190 г         Паштети..

29грн

Паштет курячий "Familijne przysmaki" 130г

Паштет курячий "Familijne przysmaki" 130г

Паштет курячий "Familijne przysmaki" 130г         Паштети польської фірми F..

11грн

Показано 1 по 5 з 5 (1 Всього сторінок)