Кава мелена
Кава мелена
Обсмажені зерна мелють в кавомолці. У залежності від того, як ви збираєтеся готувати каву, підбирається помел. Грубий помел використовується для приготування кави у френч-пресі і кавоварках типу фільтрової. Більш тонкий помел використовується для еспресо-машин. Найдрібніший помел — «в пил» — застосовується для приготування «кави по-східному» (в джезві) або для заварювання окропом у чашці.
Мелена кава досить швидко втрачає частину смаку та аромату, тому рекомендується молоти зерна безпосередньо перед вживанням.
Мелена кава
- це кава який була підготовлена для варыння, будучи роздавленою або помеленою. При гарячій воді, коли вона проходить через мелену каву, витягує з'єднання з кави, в результаті чого є ефект звареної кави. Є цілий ряд різних способів обробки кави для кавоваріння, і важливо, щоб відповідати методу помелу з методом варіння, щоб забезпечити те, що з кавою виходить і було з добрим смаком і високою якістю.
Один із способів подрібнення є використання задирок кавомолки, який тисне кави на шматки однакового розміру. Блейд-шліфування також використовується, щоб розколоти боби на дрібні шматочки, і кава також може бути запущений через ролики. Всі ці методи мають тенденцію до виділення масла і летких органічних сполук, що робить його готовим відразу до варіння і якомога швидше після подрібнення, щоб захопити аромат. У деяких кав'ярнях, помел кави роблять на вимогу, так що в чашку кави наливається тільки що зварене і яке було помолитися секунд тому.
Перед тим як каву молоти, вона повинна бути сжарена. Коли каву в зернах збирають, їй спочатку дають затвердіти, а потім передають на процес випалу, який може змінюватися в довжину і інтенсивності, залежно від того, як кава буде використовуватися. Якість бобів і обробка в процесі випалу визначає, як кава може бути використаний і визначає, скільки кофеїну буде присутній в кожній чашці.
Найтонший помел це кава по-турецьки. Цей тип меленої кави повинен бути в дуже малій кількості, щоб варити традиційні грецькі і турецькі кавові напої. Найбільш грубі помели є призначені для французького преса або використання в кавниках. Використовуючи цю грубу суміш з турецькими методом кавоваріння призведе до слабкості, піщинам на дні чашки, при використанні турецького помелу в французькому пресі приведе до гіркого, остримь смаком.
Для людей, які можуть молоти каву в домашніх умовах, в ідеалі кави потрібно зберігати в сухому прохолодному місці, і витягувати тільки коли вони необхідні. Якщо люди купують мелену каву в магазині, вони повинні спробувати зберегти його герметичним, і зберігати його в сухому, прохолодному місці. У той час як морозильник є популярним місцем для зберігання меленої кави зберігання в морозильнику може насправді негативно позначитися на смаку, і не рекомендується.
Багато людей дізналися, що різні види смаження і зерна дають дуже різні смаки. При підготовці меленої кави люди можуть змішати боби з різних місць, якщо вони хочуть створити індивідуальний смак.