Кава мелена

Кава мелена

Кава мелена

    Обсмажені зерна мелють в кавомолці. У залежності від того, як ви збираєтеся готувати каву, підбирається помел. Грубий помел використовується для приготування кави у френч-пресі і кавоварках типу фільтрової. Більш тонкий помел використовується для еспресо-машин. Найдрібніший помел — «в пил» — застосовується для приготування «кави по-східному» (в джезві) або для заварювання окропом у чашці.

    Мелена кава досить швидко втрачає частину смаку та аромату, тому рекомендується молоти зерна безпосередньо перед вживанням.

    Мелена кава  

- це кава який була підготовлена для варыння, будучи роздавленою або помеленою. При гарячій воді, коли вона проходить через мелену каву, витягує з'єднання з кави, в результаті чого є ефект звареної кави. Є цілий ряд різних способів обробки кави для кавоваріння, і важливо, щоб відповідати методу помелу з методом варіння, щоб забезпечити те, що з кавою виходить і було з добрим смаком і високою якістю.

    Один із способів подрібнення є використання задирок кавомолки, який тисне кави на шматки однакового розміру. Блейд-шліфування також використовується, щоб розколоти боби на дрібні шматочки, і кава також може бути запущений через ролики. Всі ці методи мають тенденцію до виділення масла і летких органічних сполук, що робить його готовим відразу до варіння і якомога швидше після подрібнення, щоб захопити аромат. У деяких кав'ярнях, помел кави роблять на вимогу, так що в чашку кави наливається тільки що зварене і яке було помолитися секунд тому.

    Перед тим як каву молоти, вона повинна бути сжарена. Коли каву в зернах збирають, їй спочатку дають затвердіти, а потім передають на процес випалу, який може змінюватися в довжину і інтенсивності, залежно від того, як кава буде використовуватися. Якість бобів і обробка в процесі випалу визначає, як кава може бути використаний і визначає, скільки кофеїну буде присутній в кожній чашці.

    Найтонший помел це кава по-турецьки. Цей тип меленої кави повинен бути в дуже малій кількості, щоб варити традиційні грецькі і турецькі кавові напої. Найбільш грубі помели є призначені для французького преса або використання в кавниках. Використовуючи цю грубу суміш з турецькими методом кавоваріння призведе до слабкості, піщинам на дні чашки, при використанні турецького помелу в французькому пресі приведе до гіркого, остримь смаком.

    Для людей, які можуть молоти каву в домашніх умовах, в ідеалі кави потрібно зберігати в сухому прохолодному місці, і витягувати тільки коли вони необхідні. Якщо люди купують мелену каву в магазині, вони повинні спробувати зберегти його герметичним, і зберігати його в сухому, прохолодному місці. У той час як морозильник є популярним місцем для зберігання меленої кави зберігання в морозильнику може насправді негативно позначитися на смаку, і не рекомендується.

  Багато людей дізналися, що різні види смаження і зерна дають дуже різні смаки. При підготовці меленої кави люди можуть змішати боби з різних місць, якщо вони хочуть створити індивідуальний смак.


Порівняти товари (0)


MELITTA Cafe Excellent 250г

MELITTA Cafe Excellent 250г

Кава мелена MELITTA Cafe Excellent (Мелітта Кафе Екселлент) 250г - це кава преміум класу. В даний ку..

75грн

Кава  "Giacomo il caffe italiano", 250 г

Кава "Giacomo il caffe italiano", 250 г

 Кава  "Giacomo il caffe italiano" Кава мелена "Giacomo il caffe italiano"  - це..

70грн

Кава  "Lavazza Qualita Oro", 250г

Кава "Lavazza Qualita Oro", 250г

Кава мелена "Lavazza Qualita Oro" Кава  "Lavazza Qualita Oro" - кавове золото. Це високояк..

125грн

Кава "Dallmayr Ethiopia", 500 г

Кава "Dallmayr Ethiopia", 500 г

Кава "Dallmayr Ethiopia"Кава мелена "Dallmayr Ethiopia" -  є одним з найдавніших представників ..

206грн

Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA", 250 г

Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA", 250 г

 Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA"  Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA" ESPRESSO - це ароматна, ..

71грн

Кава "esco Кава натуральна смажена мелена класік"

Кава "esco Кава натуральна смажена мелена класік"

Кава "esco Кава натуральна смажена мелена класік"Кава "esco Кава натуральна смажена мелена класік" -..

18грн

Кава "Kimbo Aroma Italiano", 250 г

Кава "Kimbo Aroma Italiano", 250 г

Кава "Kimbo Aroma Italiano" Кава "Kimbo Aroma Italiano" - поєднує в собі кращі італійські тради..

82грн

Кава "Kimbo Classico", 250 г

Кава "Kimbo Classico", 250 г

 Кава "Kimbo Classico" Кава мелена "Kimbo Classico" -  створена з унікальних сортів А..

95грн

Кава "Lavazza Espresso", 250 г

Кава "Lavazza Espresso", 250 г

 Кава "Lavazza Espresso"  Кава "Lavazza Espresso" мелена - купаж зерен середнього обс..

107грн

Кава "Lavazza Qualita Rossa", 250 г

Кава "Lavazza Qualita Rossa", 250 г

Кава "Lavazza Qualita Rossa" Кава "Lavazza Qualita Rossa"  - класичний початок італій..

100грн

КАВА "LAVAZZA TIERRA SINGLE ORIGIN", 250 г

КАВА "LAVAZZA TIERRA SINGLE ORIGIN", 250 г

КАВА "LAVAZZA TIERRA SINGLE ORIGIN"КАВА "LAVAZZA TIERRA SINGLE ORIGIN"  - це кава, яка має вито..

115грн

Кава «Amaroy der sanfte », 500 г

Кава «Amaroy der sanfte », 500 г

Кава мелена «Amaroy der sanfte entkoffeiniert»  Кава мелена «Amaroy der sanfte entkoffeiniert»-..

110грн

Кава в зернах" Pellini Espresso Superiore Tradizionale "250грм

Кава в зернах" Pellini Espresso Superiore Tradizionale "250грм

Кава в зернах" Pellini Espresso Superiore Tradizionale "250грм       У..

88грн

Кава мелена  "DE Paloma Karavan" 1 кг

Кава мелена "DE Paloma Karavan" 1 кг

Кава мелена  "DE Paloma Karavan" 1 кг Douwe Egberts Karavan є відомим угорцем кави, що дов..

194грн

Кава мелена  "Сoffesso crema delicato" 250 грм

Кава мелена "Сoffesso crema delicato" 250 грм

Кава мелена  "Сoffesso crema delicato" 250 грмЗбалансоване обсмажування добірних сортів кави ст..

95грн

Показано 1 по 15 з 53 (4 Всього сторінок)