Кава мелена

Кава мелена
Обсмажені зерна мелють в кавомолці. У залежності від того, як ви збираєтеся готувати каву, підбирається помел. Грубий помел використовується для приготування кави у френч-пресі і кавоварках типу фільтрової. Більш тонкий помел використовується для еспресо-машин. Найдрібніший помел — «в пил» — застосовується для приготування «кави по-східному» (в джезві) або для заварювання окропом у чашці.
Мелена кава досить швидко втрачає частину смаку та аромату, тому рекомендується молоти зерна безпосередньо перед вживанням.
Мелена кава
- це кава який була підготовлена для варыння, будучи роздавленою або помеленою. При гарячій воді, коли вона проходить через мелену каву, витягує з'єднання з кави, в результаті чого є ефект звареної кави. Є цілий ряд різних способів обробки кави для кавоваріння, і важливо, щоб відповідати методу помелу з методом варіння, щоб забезпечити те, що з кавою виходить і було з добрим смаком і високою якістю.
Один із способів подрібнення є використання задирок кавомолки, який тисне кави на шматки однакового розміру. Блейд-шліфування також використовується, щоб розколоти боби на дрібні шматочки, і кава також може бути запущений через ролики. Всі ці методи мають тенденцію до виділення масла і летких органічних сполук, що робить його готовим відразу до варіння і якомога швидше після подрібнення, щоб захопити аромат. У деяких кав'ярнях, помел кави роблять на вимогу, так що в чашку кави наливається тільки що зварене і яке було помолитися секунд тому.
Перед тим як каву молоти, вона повинна бути сжарена. Коли каву в зернах збирають, їй спочатку дають затвердіти, а потім передають на процес випалу, який може змінюватися в довжину і інтенсивності, залежно від того, як кава буде використовуватися. Якість бобів і обробка в процесі випалу визначає, як кава може бути використаний і визначає, скільки кофеїну буде присутній в кожній чашці.
Найтонший помел це кава по-турецьки. Цей тип меленої кави повинен бути в дуже малій кількості, щоб варити традиційні грецькі і турецькі кавові напої. Найбільш грубі помели є призначені для французького преса або використання в кавниках. Використовуючи цю грубу суміш з турецькими методом кавоваріння призведе до слабкості, піщинам на дні чашки, при використанні турецького помелу в французькому пресі приведе до гіркого, остримь смаком.
Для людей, які можуть молоти каву в домашніх умовах, в ідеалі кави потрібно зберігати в сухому прохолодному місці, і витягувати тільки коли вони необхідні. Якщо люди купують мелену каву в магазині, вони повинні спробувати зберегти його герметичним, і зберігати його в сухому, прохолодному місці. У той час як морозильник є популярним місцем для зберігання меленої кави зберігання в морозильнику може насправді негативно позначитися на смаку, і не рекомендується.
Багато людей дізналися, що різні види смаження і зерна дають дуже різні смаки. При підготовці меленої кави люди можуть змішати боби з різних місць, якщо вони хочуть створити індивідуальний смак.
MELITTA Cafe Excellent 250г
Кава мелена MELITTA Cafe Excellent (Мелітта Кафе Екселлент) 250г - це кава преміум класу. В даний ку..
75грн
Кава "Giacomo il caffe italiano", 250 г
Кава "Giacomo il caffe italiano" Кава мелена "Giacomo il caffe italiano" - це..
53грн
Кава "Giacomo il caffe italiano", 500г
Кава "Giacomo il caffe italiano" Кава мелена "Giacomo il caffe italiano" - це..
162грн
Кава "Lavazza Qualita Oro", 250г
Кава мелена "Lavazza Qualita Oro" Кава "Lavazza Qualita Oro" - кавове золото. Це високояк..
119грн
Кава мелена" ILLY" 250 грм ж/б
Кава мелена"ILLY" 250 грм ж/б Цей спосіб помелу, спеціально розр..
195грн
Кава "Cafe Burdet "Descafeinado", 500 г
Кава "Cafe Burdet "Descafeinado" Кава без кофеїну "Cafe Burdet "Descafeinado" - оригіналь..
81грн
Кава "Caffe trombetta classico", 250 г
Кава "Caffe trombetta classico" Кава "Caffe trombetta classico"- насичений, сильний вку..
90грн
КАВА "CIGNO NERO COLLEZIONE D`ORO", 250 г
КАВА "CIGNO NERO COLLEZIONE D`ORO"КАВА "CIGNO NERO COLLEZIONE D`ORO" - інгредієнти цього напою надаю..
64грн
Кава "Dallmayr Espresso d'Oro", 250 г
Кава "Dallmayr Espresso d'Oro" Кава "Dallmayr Espresso d'Oro" - це витончена композиція е..
73грн
Кава "Dallmayr Ethiopia", 500 г
Кава "Dallmayr Ethiopia"Кава мелена "Dallmayr Ethiopia" - є одним з найдавніших представників ..
213грн
Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA", 250 г
Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA" Кава "DOUWE EGBERTS OMNIA" ESPRESSO - це ароматна, ..
66грн
Кава "EKOS Classic Espresso", 250 г
Кава "EKOS Classic Espresso" Кава EKOS Classic Espresso - м'який, ароматний мікс Арабіки ..
24грн
Кава "Kimbo Aroma Italiano", 250 г
Кава "Kimbo Aroma Italiano" Кава "Kimbo Aroma Italiano" - поєднує в собі кращі італійські тради..
81грн
Кава "Kimbo Classico", 250 г
Кава "Kimbo Classico" Кава мелена "Kimbo Classico" - створена з унікальних сортів А..
67грн
Кава "Lavazza Crema ", 250 г
Кава "Lavazza Crema e Gusto" Кава "Lavazza Crema e Gusto Gusto Forte" - незвичайний за насичені..
67грн