Печиво
Печиво
Пе́чиво — невеликий кондитерський виріб, випечений із тіста, зазвичай солодкий на смак. До тіста печива часто додають різні спеції та горіхи, сухофрукти чи цукрові вироби. Часто печиво покривають шоколадом, або виготовляють начинку та розміщують її між двома печивами.
Види печива
Повірте - є купа любителів пекти печиво. Різноманітність смаків і текстур пов'язані із захопленням, ідеально підходять для широкого спектру заходів і апетитів. Ось коротка вибірка небагатьох з кращих.
Високі печива
Високі печива є однією з сами популярної випічки швидкого порошок-дріжджового хліба. Під час випічки, печиво має зрости приблизно в два рази від своєї первісної висоти. Інтер'єр повинен бути легким, пухнастим і ніжним, і корка хрустка, навіть золотисто-коричневого кольору. Добре підготовлені печива мають плоский верх і прямі сторони. Горизонтальні тріщини навколо сторін показують, лущення.
Тонкі печива
Тонкі печива мають більше молока або іншої рідини в тесті, ніж високі печива. Тісто вологе і не може бути замішано; це як просто впала столова ложка тесту на сковороду. Спадне печиво не підніметься, скільки інші печива, і вони завжди грубіше за зовнішнім виглядом та фактурою.
Булочки
Булочки солодкі, багаті клиновидні печива, які, як правило, зроблені з вершками, а також вершковим маслом. Булочки мають важку крихту і трохи твердий коричневий верх. Яйця можуть бути додані для смаку і насичення кольором, але результат в кілька різної текстурі.
Пісочне печиво
Пісочне печиво використовувати багато в місті. Їх розрізають надвоє і підсолоджують фруктами і збитими вершками або морозивом.